Patates kızartmasını herkes gibi bende çoookk seviyorum ve çoğu zaman da yemek istiyorum. Ancak yağı ve kalorisi bakımından kendimi sınırlıyorum genelde. Dün akşam diğer yemeklerin yanına böyle birşey yapmak aklıma geldi ve sonuçtan memnun kaldım. Belki sizde yapıyorsunuzdur bilemem, patatesleri küp küp doğradım, çok az yağ ile kendi suyunda harlı ateşte pişirmeye bıraktım. Kapağı mutlaka kapalı tutmalıyız ki buhar dışarı kaçmasın. Tadı aynı kızartma gibi oldu, ama yumuşacık pamuk gibi. O yüzden bu ismi vermek istedim. Bazı yanık kısımlar hafif kıtırlı idi ama içi yumuşacık. Tencereye yapışmaması için teflon tencere kullanmanız önerilir, yoksa benim gibi çelik tencereye yapışan kalıntıları çıkarmakla zaman kaybedebilirsiniz. Bundan sonra daha sık yapacağım ben de , eminim özellikle çocuklar çok seveceklerdir.