Kuru Köfte ve Küp Patates



Sabahtan beri kesik olan internetimiz biraz önce gelmiş, hemen yazılarımı yayınlayayım gitmeden tekrar.

Şu patates ne kadar farklı bir yiyecek, şekli değişince tadı değişiyor sanki. Küp küp kızartınca içi yumuşak, daha tatlı bir patates oluyor. Bir yerde okumuştum elma soğan ve patatesin tadları birbirinin aynıymış farklı olan sadece kokusuymuş. Doğru olabilir.

Kuru köfteyi de, kıyma soğan, ekmek içi, yumurta, kimyon, karabiber maydonoz ile yapıyorum. Farklı olarak kızartmak yerine fırında pişiriyorum. Daha hafif oluyor ancak köfteler yarı yarıya küçülüyor :(
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 enfes yorum:

derya dedi ki...

Harika ellerine sağlık sevgiler

papatya dedi ki...

Bir dahaki sefere tencerede pişirmeyi dene. Alta patatesleri diz,üzerine köfteleri. Çok lezzetli oluyor.
Hem iki kişilik yemek için fırını çalıştırmamış olursun:)

Ellerine sağlık nefis görünüyor,hele de yoğurtla!

Paşa dedi ki...

hımmm nefis olmuş nefis yani öyle görünüyor:)))

SMİLENA dedi ki...

benim böcüklerin en sevdiği ikili.ellerine sağlık

Cocukla Cocuk dedi ki...

mmm..yanında bir tabak pilav da var mı:))

CEYDA dedi ki...

ellerine sağlık. yemede yanında yat şeklinde olmuşlar doğrusu