Sabahtan beri kesik olan internetimiz biraz önce gelmiş, hemen yazılarımı yayınlayayım gitmeden tekrar.
Şu patates ne kadar farklı bir yiyecek, şekli değişince tadı değişiyor sanki. Küp küp kızartınca içi yumuşak, daha tatlı bir patates oluyor. Bir yerde okumuştum elma soğan ve patatesin tadları birbirinin aynıymış farklı olan sadece kokusuymuş. Doğru olabilir.
Kuru köfteyi de, kıyma soğan, ekmek içi, yumurta, kimyon, karabiber maydonoz ile yapıyorum. Farklı olarak kızartmak yerine fırında pişiriyorum. Daha hafif oluyor ancak köfteler yarı yarıya küçülüyor :(
Yorumlar
Hem iki kişilik yemek için fırını çalıştırmamış olursun:)
Ellerine sağlık nefis görünüyor,hele de yoğurtla!