Patates Püresi, Kuzu Kuşbaşı, Lorlu Biber Kızartması



Bu önceki günün menüsüydü evimizde ancak fotoğrafları ekleyemedim kablo yanımda değil diye. Bir gün sonraya kaldı. Patates püresi ve yanında bir miktar et yapmıştım.

Püre tam olması gerektiği gibi oldu ama etler biraz dibi tutmuştu. Özel birşey yapmadı. Soğanı salça ile kavurup etleri sulu şekilde pişirmeyi planlıyordum.

Ancak suyu bitmiş kuru bir yemek oldu bizimkisi, neyse ki tadı yerindeydi.



Bir de bir kısmı buruşup yaşlanmış olan biberleri kurtarma operasyonuna gidildi. Biber kızartmasını bu şekilde çok seviyoruz. Kızarttıktan sonra ayrıı bir tavada biraz lor peyniri ile çeviriyoruz. Özellikle kahvaltı ve öğle yemekleri için ideal.
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 enfes yorum:

NesTal dedi ki...

Görüntüleri çok güzel. artık yemeklerden çok fotolardaki değişiklik ilgimi çekiyor.

Paşa dedi ki...

hıımmmm hepsine bayılırım...elelrine sağlık..

Cocukla Cocuk dedi ki...

nefis gorunuyor ellerine sağlık