Farklı Bir İftariyelik : Rokalı Rulo Omlet




La Cucina Italiana tatilde can sıkıntısında aldığım ama bundan sonra her ay almaya karar verdiğim bir dergi. Çok beğendim ve yeni şeyler de öğrendim. Ağustos sayısında atıştırmalıklar diye ek bir kitapçık vardı bu resim ondan. kesinlikle yapacağım, çok beğendiğim bu tarifi Ramazan sofralarında yapmak istenir diye önceden anlatayım dedim.

Resimde sağ tarafta görünen tarifi anlatacağım.

100 gr çemensiz pastırma
Yumuşak keçi peyniri
3 adet yumurta
yarım demet roka
tereyağı
az miktarda süt
tuz
karabiber

3 yumurtayı biraz süt, karabiber ve tuz ile çırpıp tereyağı eritilmiş tavada omlet şeklinde pişriyoruz. Bu miktardan iki omlet yapılmış

Sonra bunların üzerine sırayla peynir, pastırma ve rokayı yerleştirip rulo yapıyoruz ve dilimleyerek servis ediyoruz.

Tadının çok güzel olacağını hayal ediyorum, ama sanırım biz çemenli pastırma da kullanabiliriz.

SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 enfes yorum:

wmina | queen elisabeth dedi ki...

italyan mutfağı işte bebeğim :D

O derginin 14 şubattaki çikolata sayısını bir görsenn..mmmm..

Ceyda'nın Bahçesi dedi ki...

süper görünüyor canım.otel rest çıkmış gibi. ellerine sağlık.